A professzionális sminket azért viszik fel, hogy kihangsúlyozzák az Ön szépségét, arcának formáit és vonásait, vagy ellenkezőleg, hogy igazítsanak rajtuk. Minden egyes profi fotó során különösen fontos szerepe van nem csak a fotósnak, de a sminkesnek is, aki professzionálisan kivitelezi a szép és divatos sminket. Az eseményről készült fényképek egy életre megmaradnak, ezért a minőségi fotók eredménye minden esetben a profi fotós és a profi sminkes együttműködését tükrözik.

Gondolkozzon el, ha a fotós nem ajánlotta fel Önnek, hogy rendeljen profi sminkest is. A smink a helyszín függvényében készül, azaz vagy egy esküvői sminkről van szó, vagy alkalmi, vagy nappaliról, vagy egyéb ünnepségre készülő sminkről, fotózásra, kifutóra, TV-Videó felvételhez stb. – a változás óriási! És a smink összes típusa sajátosságokkal bír.

Alkalmi smink

alkalmi sminkAz alkalmi smink – az egyik alap fajtája a szalon sminkeknek, amelyeket tulajdonképpen minden nap minden egyes hölgy felvisz, moziba indulva, színházba, kávézóba vagy étterembe. Az alkalmi sminknek olyan funkciója is van, mint a férfi-és női szemek vonzása. De csupán azért, hogy értékelhessék az Ön csodás külsejét.

Az alkalmi smink egy romantikus randevú alkalmával a kedvese tekintetét Önre fogja szegezni és, finom vacsorát rendelve, egyszer sem fogja levenni a tekintetét Önről. A dekoratív smink magában hordozott bája óriási!

Egy nagyobb városban, mint Budapest találkozhatunk egyforma ruhába öltözött emberekkel, egyforma kiegészítőkkel. De a dekoratív smink lehetőséget biztosít a fantáziánk érvényesítésére, képes rá, hogy kiemelje az embert bármilyen tömegből. A más-más ember kreálta alkalmi smink, egyazon alapanyagokat használva, ugyan attól a gyártótól, végeredményben eltérő lesz egymástól.

Az alkalmi sminkben, mint a sminkek egyéb fajtáiban, nagyon fontos a rendezettség és a dekoratív smink felvitelének folyamata. Különösen fontos hogyan csinálja az arc vonalainak korrekcióját és hogyan van helyesen megválasztva az alapozás tónusa. Az alkalmi smink felvitele során, szenteljen figyelmet a színskála kiválasztására, hiszen a művi megvilágítás, például egy étteremben egy romantikus randevú közben, és még gyertyavilág mellett nem csupán kihangsúlyozhatja Önt, de meg is változtathatja az alapszíneket.

Ünnepi smink.

Ünnepi sminkAz ünnepi smink, általában olyan események során kerül felvitelre, mint a születésnapok vagy egyéb évfordulós ünnepségek. Ahhoz, hogy az Ön ünnepi sminkje egyezzen a csodálatos, ünnepi hangulattal, Önnek figyelembe kell vennie az ünnepség helyszínét – vagy utcai eseményről van szó, vagy minden beltéri fényviszonyok mellett fog zajlani. A megvilágítás az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni az ünnepi smink színárnyalataiban.

Ünnepi smink esetén helyesen kell megválasztani a színek palettáját, hogy ne legyen kihívóan élénk, vagy ellenkezőleg – ne legyen szürke és feltünésmentes, hiszen ünnepek nem minden nap zajlanak, ezért az ünnepi smink különleges és hibátlan kell, hogy legyen. A helyes korrekció, a professzionálisan felvitt tónus, a kifejezetten az Ön színárnyalatainak palettája, akár a szemekre helyezett hangsúly, esetleg a visszafogott, érzéki szájfény – az Ön külső megjelenésének sikere!

A személyes sminkelési órák, sminktanácsadás vagy tanfolyam formájában kifejezetten Önnek szólnak, ha szeretne tanácsot kapni, azzal kapcsolatban, hogyan kell megcsinálni egy ünnepi sminket.

Divatos smink.

Divatos smink házhozVan-e divatja a sminknek? Természetesen van! A smink tulajdonképpen kéz a kézben jár a divattal. A csodás szoknyákat, kosztümöket, híres divatdiktátorok alkotásait klasszikus és kreatív frizurák és sminkek kísérik. Észrevehetjük, hogy a smink mindig divatos, vagy természetes smink, amely csakis az Ön előnyeit hangsúlyozza ki, vagy ellenkezőleg, egy élénk, színes smink, kissé agresszív vonásokkal – de ez csak kivételes alkalmakra való!

Divatos smink – ez az a smink, amely kifejezetten Önnek áll jól, illik az Ön színtípusához, harmonizálnia kell a frizurával és az öltözettel. A divatos smink – az a hétköznapi vagy más néven nappali smink. Itt is fontos, hogy ideálisan vigyük fel és láthatatlan legyen az Ön arcán. Helyesnek kell lennie a korrekciónak ahhoz, hogy a természetesség kerüljön előtérbe.

esküvői smink akció