A professzionális smink összes fajtája (alkalmi, nappali, esküvői, kreatív, fotózáshoz, videóhoz, stb.)

  • külsők létrehozása;
  • testfestés (kiállításokhoz, show-programokhoz, kreatív külsők megalkotásához és stb.);
  • face-art (kiállításokhoz, éjszakai klubokhoz stb.);
  • maszkok és speciális effektusok színházhoz és mozihoz, tematikus estéhez;
  • aqua-maszk/ arcfestés;
A misszióm – segíteni Önnek megtalálni saját, egyéni stílusát. Az eseménytől függetlenül, a smink növeli az önbizalmat, ami pedig segít a jobb közérzetben, illetve hogy jobban érezzük magunkat bőrünkben.
Folyamatosan együttműködök fotósokkal, megrendeléseket teljesítek fotózásokon, reklámfilm forgatásokon, különböző videoklipek felvételénél is segédkezek, rendszeresen vállalok munkát filmek forgatásán is.

A menyasszonyokkal való munka, az esküvői smink

esküvői sminkEzen az örömteli napon minden menyasszony aggódik, idegeskedik, és ahhoz, hogy Ön biztos lehessen a külső megjelenésében, én mindenképpen azt ajánlom, hogy találkozzunk egy előzetes konzultáció során (próba), ahol már részletesen átbeszéljük a sminkjét a legapróbb részletig.

Ez a szolgáltatás nem ingyenes (nézd árak). A próbán az esküvői külső megjelenését vesszük át, amely pontosan Önnek fog jól állni, minden részletet figyelembe veszünk (az Ön színtípusa, arcának formája, tervezett frizurája, a ruha, az esküvői csokor, a bizsuk, a frizura díszítő elemei és stb.). Ez után megcsinálom teljesen az esküvői sminket. A nagy napon pedig az előre megbeszélt időpontban érkezek.

Ahhoz, hogy lefoglaljon egy teljes szolgáltatási csomagot, jobb ha előre telefonál és beiratkozik a tervezett dátumra és időre. Előleget kell befizetni, ahhoz, hogy garantáltan megmaradjon a megbeszélt időpont. Az esküvői csomagra mi, az Ön kívánságának megfelelően, hivatalos szerződést kötünk.

Alkalmakra, bulikra, születésnapokra és ünnepségekre

party buli sminkA sminkes egy nagyon elterjedt szolgáltatás Budapest és környéke aktív lakosságának körében, sőt, az egész országban. Minden egyes nő törekszik arra, hogy az első, a legszebb legyen, szóval a legjobb mindenben! Egy profi sminkes által készített smink olyan, akár a kedvenc fodrásza által készített frizura – Ön Királynőnek érezheti magát! Egy profi sminkkel Ön lesz a legszebb, kiegészítve vele külső megjelenését az adott eseményre. Ha pedig hétköznap szeretné önmaga kiegészíteni a sminkjét, kreatív szösszenetekkel helyesen felvinni a sminket, kihangsúlyozni arcának előnyös vonásait, akkor Önnek érdemes részt venni oktatáson és néhány sminkelési leckét venni.

testfestés sminkHa Ön úgy döntött, látva hogy egy sminkes mennyire is profin képes elvégezni feladatát, hogy lefoglal egy időpontot és házhoz hívja a sminkest, akkor a következő számot kell hívnia:+36/20 2 999 820 és egyeztetni, hogy szabad-e még az adott időpont! Amennyiben nincs az Ön időpontjára már üres hely, akkor megbeszéljük az elkészülés határidejét és a dátumot, én figyelembe veszem az Ön kívánságait és megoldjuk, hogy a megfelelő szakembert kapja meg a szükséges időben. Amennyiben szükséges egy próba, akkor megbeszéljük, hogy mikor találkozunk a próba sminkre, ami során ki is fizetheti majd az előleget.

 

 

 

 

Fotósokkal való munka, fotóstúdióban és külső helyszíneken

arcfestés sminkNagy része a felvételeknek ismerős fotósokkal és modellekkel zajlik, akikkel mi folyamatosan együtt dolgozunk különböző reklámfilmek felvételén és egyéb projecten. Ha Ön fotós vagy modell, Önnel is nyitott vagyok a munkakapcsolatra! A munkáim minőségét meg tudja tekinteni a fényképeken, amelyeket a saját portfóliómban talál. Minden esetben örülni fogok, ha kölcsönös munkakapcsolattal keresnek meg! Ahhoz, hogy megtudja, szabad-e az időbeosztásom az Ön dátumára, lehetőség szerint hívjon fel minél előbb, ahogyan véglegesítve lesz a fotózás ideje. Önnel együtt átbeszéljük a kívánt külsőt, az Ön kívánságait, a ránk váró találkozó összes réészletét figyelembe vesszük.

 

Maszk-elemek használata tematikus estékhez

arcfestés smink házhozTisztelt látogatók, ezen az oldalon olyan, az Ön megjelenésének megváltoztatását szolgáló, sminkes szolgáltatással találkozhat, mint a maszk. A maszk, illetve a maszkmester olyan kifejezések, melyeket a színház, illetve a mozi világában szoktunk meg. Igen, ez így is van, én filmek forgatásán is dolgozok, a szereplők maszkokkal mássá való átalakítását végzem. De, egyre gyakrabban fordulnak hozzám különböző cégek szervezői, rendezvényszervező irodák és magánszemélyek is mindenféle tematikus alkalmakhoz való együttműködéssel, vagy csupán meg akarnak viccelni valakit.

Ha Ön már esetleg el is döntötte, hogy megrendeli a maszkmester szolgáltatásait, akkor a következőkre lesz szüksége:

  • milyen figurát, hőst kell életre hívnunk, részletesen vázolja kívánságait;
  • milyen rendezvényre készül (tematikus est, átverés-est, farsang, reklám, promóció, esetleg pedig erősebb sminkre van szüksége, hogy eltüntessünk például egy nagy heget, stb.);
  • hol fog zajlani a rendezvény (utca, zárt tér, a várható megvilágítás);
  • és, természetesen, a készenlét idejét, illetve a tervezett helyet, ahol az Ön külső megjelenésén fogunk dolgozni;
Figyelembe véve ezeknek a tényezőknek a sokaságát, felmérem a maszk költségeit, amelyre szükség lesz az Ön kívánságainak megvalósításához. Az időt, amire szükség lesz a maszk, smink felviteléhez, és átbeszéljük Önnel a munka végső árát.

Milyen fajta kozmetikumokat használok a munkám során?

A munkám során kizárólag professzionális, bevizsgált és tanúsítvánnyal rendelkező kozmetikumokat használok, olyanokat mint, KRYOLAN, MAC (USA), MAKE-UP ATELIER (Franciaország), PARIS BERLIN (Franciaország), BOBBY BROWN. Az összes dekorációs kozmetikum kizárólag leellenőrzött beszállítóktól és boltokból származik, amelyek kifejezetten PROFESSZIONÁLIS kozmetikumokkal foglalkoznak. Ez kizárja a munkám során a bizonytalan minőségű termékek használatát!!!

esküvői smink akció